Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texten skrevs och lades i utkast 2011 12 04. Lade till orden (ju alltid), precis före slutet, nu före regnet. Bilden är förstås min egen, bland många tusen bilder under årens lopp, utvald just i nuet. Platsen finns på Söder i huvudstaden.


Något litet om blockeringar (läs yttrandefrihet)





'Det finns en blockering mellan dig och denna... poet'

Ja, så står det väl när man läst en text ibland och poeten ifråga inte gillar kommentaren.

Egentligen känns det dumt att ta bort folks kommentarer, för var finns då yttrandefriheten?

Blockeringen är också den en sådan där stötesten jag inte vill bli tvungen att köra över där jag kommer åkande i min Bentley, Volvo, Rolls Royce eller Volkswagen.

Jag kan inte lova att jag blockerar dig eller tar bort kommentaren om du kommenterar den här texten.

Men du kan (ju alltid) hoppas.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-14 15:42



Bookmark and Share


  Knickedick
Jag kan (ju alltid) hoppas att jag är den första att kommentera
2023-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP