Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja julelände nu är du här igen . . .



Ja jul tindrande ljus
rödklädda barn

och där någonstans
försvinner julen för mig

det är precis som någonting
dör där inne i mig

Julen och all sketen skinka
risgrynsröt och rimm

där tackar jag för mig
och drar täcket över mig

och det är så som jag känner
mig . . .










Fri vers av DanSan
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 17:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
De enda klappar man behöver är de som händerna åstadkommer
2011-12-10

  Maria T
Kryp fram ur täcket
och lyssna på vacker
musik
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar och avskyr julen, dels av teologiska skäl men även för att den är löjlig och motbjudande.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan