Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din doft

Som barndomens smöråsockeråkanel nygräddade mammabullar

Som mustigt nysmörjt knakande läder

Som ett rödrosigt nypallat Ingrid Marie från grannens grannes trädgård

Som den eldhettande farligt sexigt tilldragande lukten av bensin

Som en tidig sommarkväll som andas syrén len hud frihet

Som svettigt nyhuggen björkved

Som en sprakande flammande värmande brasa vid en spegelblank sjön en augustinatt

Som nostalgi
Som nuet
Som oändlighet

Så doftar du






Fri vers av Äppelina
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 19:20



Bookmark and Share


  Matisse
den här texten doftar som... success!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Äppelina
Äppelina