Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kortfattad ursäkt (vi kan väl ta i hand på det? nej förlåt)

Det är svårt att läsa
orden, glömma natten. Sudda spott

och grus ur ögon.
Se hur det spricker

upp i vilket jävla
väderstreck det nu kan vara. Jag har glömt vart solen gick.
Om jag någonsin sett den. Jag tror inte det

och förresten
var jag aldrig speciellt intresserad av din kuk.
Det var mest
bilder av russin i mitt huvud. Det var därför jag
fnissade
när du låg över mig med dina björnramar till händer
ingrävda i mina obefintliga
bröst.

Jag var aldrig intresserad av
dina händer

på det sättet.

De gick inte att hålla, inte att tala med
och de var alltid

ritsh,ratsh,ritsh,ratsh.

Tills du tyckte att det var
fillibom,bom,bom. Jag runkade i duschen

efteråt. Varje gång.
Du frågade varför jag tog så lång tid
o c h

jag svarade att tid är det jag har mest av.
Sedan sov jag innan du kom tillbaks till sängen.
De där händerna hade texter fulla av damm.
Damm som inte gick att gnugga
bort hur jag än försökte. Jag försökte
mycket om natten. Stålull, stålull,
underull, lull. Fina lull.

Rasp!

Slapp lyssna

på ditt havveldravvel, pladdersmadder,
mundiarré om jag får be - Dig

/hålla trasan med eter över näsa och mun/

Täck, täck, täckbetäck, avtäck. (Du är otäck i din stora hud.)

Kan vara därför jag glömt det där om solen.
Det spelar det ingen roll. Jag knaprar d-vitamin
för livet och mitrazapin och lamotrigin och lergigan och

sväljer med sprit ibland. Blodad tand, blodsband.
Med öl ibland.

Det och burk-korv klarar en sig länge på
sa hamnarbetarmorfar, åt sin gröt och försökte
räta ut fingrarna på köksbordet. Jag försökte
smeka dem.

"Inget förstår du och inget öl ska du ha heller!" Inget!
Hytte med fingret(tjock metkrok)

Lortunge och förbannade patrask.

Så var det med den
saken.


Men nu
ska du sova.
Vit och blek. Omstoppad
med våt frotté.
Det är skinande rent
och det var vackert
när du spelade piano
och när du spelade kontrabas.
Förlåt! Jag har hört om dem
som kan spela med fötterna
efter att ha tränat ett tag.




Fri vers av mayhem and order
Läst 599 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-06 22:08



Bookmark and Share


  Baystream
Alltså jag dog, log och är helt omtumlad så bra. Bästa jag läst på väldigt väldigt länge. Applåd, high five och en bock och en nick, nig och kyssar. Wow.

Bokmärker.
2011-12-07

    Melona
Herrejävlar M, skönt när någon skriver på riktigt. Ja, det har du ju alltid gjort. Men ibland så glömmer man (jag) och den här tog tag på riktigt.
Berörd och störd, ja!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

mayhem and order
mayhem and order

Mina favoriter
Gust
DAGBOK: JAN - JUN.