Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson den 5 December 2011 kl. 02:40


Bort!

Jag vill bara bort
Bort, bort
Från allt
Men jag vill inte lämna
För mitt liv finns här

Men jag skulle vilja komma bort
Ingenting fungerar
Jag vill gråta
Men samtidigt skratta

Jag trodde att jag hade koll
Men det var ännu ett luftslott
Ett väldigt vackert luftslott

Jag är rädd

Min trygghet tynar bort
Det förklarar kanske min vilsna själ
Jag behöver min stadiga grund
En stor, stark, maskulin grund
Som fångar mig när jag faller

Som älskar
Tröstar
Tycker om
Hjälper

Jag faller
Bort, bort
I bitar

Jag vill bara hitta hem




Fri vers av Lolloowh
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 02:41



Bookmark and Share


  Vall-H
Första stycket är underbart.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh