Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~.~ Jule tid

Så som den kalla vita snön föll över gräset på min tomt,
Så som det torra vita mjölet föll över bordet i mitt kök,

Vinten är kommen.

Första…

Andra…

Snart tredje advent…

Låt julen komma med frid till våra hem.




Fri vers av Nytid
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid