Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har guld i mun

Tajsas nos puffade
så jag skulle vakna.
Förvånad att det redan
var morgon.

Mörkt i rummet,
täcket om mig
snusar fridfullt, då
Tajsa ilsket vaknar
av och an.

Hon vill ut!

Leende möter jag dagen,
tar morgonrocken om mig,
tofflorna på fötterna och
hasar ut i köket.

Magen kurrar

Plockar fram goda saker
som mättar magen.

Idag är det tvätt, skönt
att få den klar i tid.

Trött, men tror jag vaknar
snart till ordentligt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-06 09:55



Bookmark and Share


  Kalle.O
Du verkar ha vaknat på rätt sida:)
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2