Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Locka mitt intresse med din kyss

Låt dina kalla läppar möta mina,
forma dina armar så de håller mig
lätt om kroppen.

Le, låt mig se dina gnistrande ögon,
låt snöflingan kyssa min panna
innan du kysser bort den.

Fånga mitt intresse, lek med några
ord, då uppmärksamheten vill
fångas igen.

Locka med mig på en kopp kaffe,
säg inte du har andra tankar,
låt fantasin växa utan avslöjande
ord.

Låt dina kalla läppar fånga mina,
lek passionen ur kyssen, lek med
dina händer över min rygg.




Fri vers av Filosofen2
Läst 582 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-06 14:57



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin, känslig text. Varsam.
2011-12-06

    Max Poisé
Mumma för kärlekstörsten detta! Mmm
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2