Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRATTIS till alla er som medverkar i poesiboken till Tranströmer!



Min författarlust vilar
för tillfället
så jag sände aldrig in
någon egen dikt -
och vet således inte
om ett eventuellt bidrag
överhuvudtaget
hade platsat i boken

men jag vill dela
glädjen med er
som medverkar i antologin

och utbringar därför
här och nu
en skål och ett
JÄTTEGRATTIS!!

Rosor till er alla!

*Kram*/Anitha




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 430 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-12-06 15:55



Bookmark and Share


  ULJO
Tack ska du ha. Det ska bli intressant att läsa boken
2011-12-10

  Erik Hall
Halleluja!

Tusen tack! :D
2011-12-07

    Max Poisé
Tack för det!

Kramar och hoppas att få se nya texter snart!
2011-12-06

  Minkki VIP
instämmer!!
2011-12-06

  D S
Ich bin ein Tranströmer.
2011-12-06

    svarta ängeln
Åh va go' du är!
Tackar! kram
2011-12-06

  Mr Lindemann VIP
För mig räcker det att bli nuddad av en ängel
Tranströmmer?
2011-12-06

    jamjam
Tack ska du ha:)/ Kelrob( Nina)
2011-12-06

  Järnkatten
Tack, nig och bock från oss alla :)..
2011-12-06

  kirsti ylinikka VIP
Tack så mycket för detta!
2011-12-06

  LenaJohansson VIP
instämmer jag med..:)
2011-12-06

  aol
instämmer med mitt hjärta i hyllningen,
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen