Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
paradoxalt men en sanning som berör..........


Mörkret välkomnar



Förbanna inte mörkret

tänd inga ljus

ta emot dem som
kommer i din väg

beröring

värme

hud mot hud

skapar mer
än många ljus!





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-07 09:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket innerlig och vacker text!
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg