Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elementens styrka

Vind under vingarna för mig dit jag vill,
sol i sinnet utvecklar mina sidor.
Jord under skorna skapar stabilitet,
vatten runt min kropp öppnar
mina sinnen.




Bunden vers (Haiku) av Filosofen2
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-07 10:21



Bookmark and Share


  PPQ
gillar denna väldigt mycket
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2