Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


ont att falla


jag blundar
hårt
vågar inte känna

det kommer alltid en strof
en kort ton
som breder ut sig under taket
och stannar där

.


så ger jag efter
för jag vill inte fly

och vad jag än sa

så vackert
så ont
att falla

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-07 21:46



Bookmark and Share


  LittleMissObvious
riktigt fin text, bra skrivet :)
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.