Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kalle O


Kamper du vunnit. Styrkan sitter i ditt blod

Din styrka dig för fram,
din längtan formar dina drömmar,
din kärlek öppnar upp din famn.

Önskar så jag kunde plocka
din smärta bort, fånga din rädsla
undan dina känselspröt.

Då mina sinnen möter dina tankar
genom dikter du skapar, tåras mina
ögon.
Minnen väcks.

Du har vunnit många kamper, visslar
till dig vinsten.
Önskar så jag kunde säga, du vinner
detta med.

Det enda jag kan säga är:


JAG TROR PÅ DIG!




Fri vers av Filosofen2
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-08 09:38



Bookmark and Share


    Pieces of a puzzle
Oj vad stark!
2011-12-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-12-08

  Kalle.O
Herregud...
gråter...
Bokmärker... (naturligtvis)
Tack!
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2