Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎10:16. Requiem För Våra Störda Fd



Jag ska döda dig. Jag ska
be för dig. Jag ska stalka dig

och vissla ditt namn som man lockar
en hund till helvetet. Jag ska sticka

dig frisk. Vårda dig sjuk. Slicka dig ren.
Hungra dig sönder. Och samman. Och

göra det igen. Och igen.




Fri vers av ulf olsson
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 10:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Tung match ! Finns det nån vinnare här ?
2011-12-15

  Per Blomqvist
äckligt att slicka någon ren, bra driv
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson