Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till PPQ och alla andra vänner . . .  :)




Varför skriver jag . . . varför färdas jag?!

Ja bilderna och orden
färdas så djupt inom mig!

Jag skulle kunna säga
att minsta ljus på himlen
är en uppenbarelse för mig . . .

Den där droppen som träffar ytan
den träffar mig rakt i hjärta och själ

Ett grässtrå på marken
kan markera det som är mitt liv

Ja, så finns det ju det andra
dofterna, känslorna, intrycken

Ett mönster på marken
ett samtal, en markör

Den där blicken från en person
en beröring

Det där samtalet
som inte behöver innebära så många ord

Allt det där
kan innefatta
varför jag skriver . . .




Fri vers av DanSan
Läst 481 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-08 11:36



Bookmark and Share


  Maria T
Visst blir man
inspirerad
2011-12-11

  Lili Samuelsson VIP
alltid kul att ta del av andras tankar. och särskilt i den här utmaningen. tack för att du delar med dig
2011-12-09

    ej medlem längre
Väl uttryckt,
vacker bild :-)
2011-12-09

  Minkki VIP
jag läser det inte som att du tar dig själv på alltför stort allvar - mera som en dikt om var du tar inspirationen, vilken inspiration som kastar sig över dig så du inte kan motstå det och ut pluppar dikter, tydligen existentiella eftersom du tycks färdas ...
2011-12-09

    ej medlem längre
Grattis Dan
Till både en bra text och placeringen!
2011-12-09

  Mr Lindemann VIP
The Return Of The Big One!
2011-12-08

  J-H Andersson
Ett vanligt fel när man skriver kan bli att man tar sig själv på för stort allvar. Det är inte lätt och jag har själv gjort det otaliga gånger. Kanske lite mer objektivitet ger en ödmjukare framtoning av dina texter? Bara lite synpunkter från mig så här på torsdagen.

Vänliga hälsningar
2011-12-08

  Carl O Andersson
Tack min vän, för att Du fortsätter . . .
2011-12-08

  Johan Bergstjärna VIP
Bravo Dan!
2011-12-08

    ej medlem längre
Helt underbart förmedlat...
strålar av värme
och berör mig på djupet
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan