Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojkar letar prinsessor flickor letar prinsar

Flickor, ni som tror på prinsen,
får leta i hovet, men tyvärr
finns inte prinsar där heller.

Pojkar, ni som letar efter prinsessor,
gäller samma för er, men
klarar ni provet hovet ställer?

Kärlek?

Sex?

Vänskap?


Varje gång kärlek blomstrar hoppar
hjärtat, varje gång svåra kullar klättras
upp på faller allt för många.

Hur mycket är kärleken värd?

Hur mycket vågar man satsa?

Finns tron?


De som söker aktivt kanske finner kärlek,
men hur vore det om vi finner styrkan i
oss själva innan vi slår oss till ro med
någon över huvud taget?







Fri vers av Filosofen2
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-08 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2