Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrämmande ensamhet

Jag sitter vid mitt fönster
och kollar ut i tomma intet.

Vad jag tänker på är inget jag vet.

Men att jag känner mig så tom är något som skrämmer mig.

Skriken sitter i halsen
men den vägrar att komma ut.

Ögonen svider
men inga tårar rinner.

Händerna hålls för öronen så jag inget hör!

Men känslan finns där
Känslan av saknad!




Fri vers av modda
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-08 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda