Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlsylt


Tvätta min kärlek

gör den ren pur

centrifugera den

ge den en omgång

så får vi se

vad som återstår




Fri vers av stella
Läst 601 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-08 19:44



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) tyckte om
2011-12-28

    ej medlem längre
Aj! försiktigt ... står det inte handtvätt i den? Krama ur med omsorg.
2011-12-09

    Ken Cassel
Förhoppningsvis ett rent hjärta, Stella
Fylld med nyanserad kärlek efter att det visst har varit lite smutsigt..
:)

Kramar!
2011-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Grungevågen.
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE