Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon ropar i rymden

Djupa andetag lockat fram virtuella fotoner ur vakuumets
inre landskapen

stjärnor och galaxer
färdas in i

multiversum

oändlighet


självets helhet
sammansmälts
i kärnans eldstorm

tidslöshetens djupa sköte
föder nya universum i varje
utandning

Gud finner sin Fader
låter glorian falla med
insikten av

perfektionen kunde aldrig födas

bara dödas

för att utveckla livsflöde


















Fri vers av Elwania
Läst 846 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2011-12-09 00:03



Bookmark and Share


  Johanna wiberg
Jag älskar din text.Du tänker som jag
När Logos Andas ut,födes ett nytt.universum.När Logos andas in
Dör vårat Universum.Där ligger det
Väntande till nästa födelse.

Johanna wiberg

jag har skrivit Gaya
2019-06-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En poetisk-filosofisk omfamning i det stora hela...
2014-07-28

  aol
underbar spänningsfylld skrift,
2014-01-05

  M M Mannheim VIP
Applåder och gyllene ord till denna poet som beskriver det stora alltet med en fantastisk känsla!
2012-06-08

  Ninananonia VIP
Kanske är det då vi föds på nytt :)?
2011-12-14

    ej medlem längre
Vill inte ljuga och påstå att jag fattar så mycket av texten men....
Jag kommer se den som en utmaning;)
2011-12-14

    ej medlem längre
Mäktigt perspektiv
bortom storlekar
där liv väver liv
2011-12-10

    ej medlem längre
Där fick du till det! Jättebra skrivet!
2011-12-09

  Ronny Berk
djuptänkt, filosofiskt- den poesin, känner av ett närvarande universum, lika så en sakral grundton...
2011-12-09

    ej medlem längre
Härlig!
2011-12-09

  poetryGirl
gillar....
2011-12-09

    Ava He
underbart och spännande skriver du
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania