Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Att leka med eld


Det är ganska lätt att tänka att det aldrig hade hänt
om man bara stannat upp och släckt de eldar som man tänt.

Men sanningen är den att man behöver få bli svedd,
om lågor härjar omkring en, utan att man har vett att bli rädd.

Elden eskalerar, lågorna tar över hand,
och man hinner aldrig undan förrän allting står i brand.

Man bländas utav spänning, och en himmel som lyster röd.
Men när lågorna börjat slockna står man allena bland aska och glöd.

Man får lära sig den hårda vägen, att inte leka med en eld.
Men ångra ingenting, man får insikten i gengäld.

Livet det går vidare och vinden den har vänt.
Men det är viktigt att aldrig glömma de broar man har bränt.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP