Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt fingeravtryck i mitt liv


din trygga känsla
förmedlar jag
genom min musik

där du är pianot
jag spelar på,
för att omvandla
dina spridda broar
till en vacker melodi




Fri vers av Roula O
Läst 670 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-12-09 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte fin!
2012-03-10

  Lars Hedlin
Så härlig känsla den förmedlar!
2011-12-11

  Eaglemountains VIP
Underbart, som vanligt, min fina vän. Det är en fröjd att läsa Din poesi .... som denna, i korta ordalag, säger så mycket, i kärleksfullhet, i ödmjukhet ....tack!
2011-12-09

  Ronny Berk
melodiöst vacker poesi; väl funnen rubrik inför den texten...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O