Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleks förklaring från ett ärrat hjärta


Kyss mitt hjärta och släpp aldrig taget

Jag vill ge dig en aning, bara en liten
visa vad jag vill och känner
visa vad jag önskar och har

ville inte,
jag ville inte förstöra våran dag
önskar jag ville och kunde,
öppna mitt hjärta och ge dig det,
se min själ och aldrig släppa det

kan du inte se det utan min minsta hint eller önskan
spendera ett liv tillsamans och ge dig lyckan

önskar jag vore den bästa för dig
vi och en är inte det vad man säg?

inte kunna sluta röra
inte kunna sluta se i öga,
inte kunna ge en min utan din,

vara som mangeter och
följa varan enda in i evigheten
jag önskar jag vore hel utan några men

Kan du inte bara kyssa mitt hjärta utan att släppa det,
då kanske jag blev hel.




Fri vers (Fri form) av Nannus
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nannus
Nannus