Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid lättare att skylla på dig.

Jag tror att det är
du,
som är anledningen till att jag inte kan få känslor för någon
annan.

Det kanske är lite mitt fel
också.
Men mest ditt.




Fri vers av Empemslem
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 20:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så kan det va
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Empemslem
Empemslem