Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös

Nu kommer snön och lägger sig över de otäckta De som slår armarna om sin bröstkorg för att värmen ska stanna Fast den är hemlös




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-11-08 01:25



Bookmark and Share


  danne //
Längtar nästa efter snö.
2018-07-25

    © Birgitta Wäppling VIP
En mycket fin dikt, där slutraden får budskapet att stanna kvar.

Värmen som är hemlös.

2015-01-01

    ej medlem längre
Du fångar det nakna, kalla med ord som ger värme att läsa. Tack.
2014-12-12

  anits VIP
Så fint skrivet, dina ord väcker många tankar, starkt och berörande!
2014-11-27

    ej medlem längre
Fint!
2014-11-08

  Bibbi VIP
Grattis till placering.
2014-11-08

    Bo Malte
fint...
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2014-11-08

  Yrre VIP
Bra!! kul att se dig :D
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP