Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

många säger om min diktning

att jag är en oslipad diamant
men jag är hellre oslipad
än slipad




Fri vers av Michael Lilja
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Lilja