Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundens insikt

En kopp rykande kaffe
stilla stund då lugnet
fångar djupet.

Mörkret sänker sig
skuggor omfamnar
där lyktor inte når.

Ljuv känsla vårdar
hjärtats rymd
då värmen sprider
harmoni.




Fri vers av Filosofen2
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-10 17:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stund i nuet!
2011-12-11

  Michaela Dutius
En stund i stilla vila - men med en tanke som oroar - så läser jag din dikt
2011-12-10

  Ronny Berk
finskrivet om fikastunden; men avslöjar såväl mörker som värmen i harmonin...
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2