Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver ditt sällskap


Okej jag ljög nog

Jag kommer aldrig förlåta
dig för att få mig att
rita utan engagemang på mina
mjuka ben

dig för att få mig att
Sluta
Känna
mer än längtan saknad

efter dig

Jag vill ha dig
(Villhadigvillhadigvillhadigvillhadigvillhadigvillhadigochjaghatardiglitefördet)
här.


Avskyr att ni tycker saker
har åsikter
om mig (utan mitt medgivande också; Jättehemska känslor i hjärnan)
Men vill så gärna att du ska
tänka ha åsikter tycka
om mig
Vill finnas hos dig

Jag har slitit ut ditt huvud och
du har kastat ut mig i
trötthet

Aldrig i livet att jag
spyr ut dig

Alltid i livet att jag
kommer försöka ta emot vackerhet, min poet på hemmaplanet jag aldrig funnits i

ta mig dit


Jag kallar dig min
Jag kallar dig min men du vet aldrig att
du är min, ja


Men jag kommer suga ut varje punkt av uppfyllda drömmar
Och
sedan landar vi isär hårt krasch bom
och
det är så farligt

Jag ska berätta
jag tror att det är värt stunden






Du förstör min trygga
symmetri men

Jag kommer aldrig förlåta
de som tycker att
symmetri är
snyggt



Kort sagt. Okej, jag ljög nog när jag sa att jag inte visste hur kärlek kändes. Tänk om du inte tänker på mig. Kan du inte bara bli genuint kär i mig så att jag kan bli glad, snälla?




Fri vers av Vimmel
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-11 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker väldigt mycket om texten!
Finner dock ingen vidare rytm i texten. Upplever den som hackig, och det blir då svårare att riktigt ta in känslan.
Men det är nog en smaksak (=
2012-06-03

  Spagghetin
Att du inte låtit mig gå in hit innan.. Nu kommer jag ju inte kunna skriva mer.. När du bara skiner sönder mina dikter med dina..
2011-12-19

  Minkki VIP
mer än njutbar, läsbar - äkta!
2011-12-11

  Elinsomalltid
Jag ÄLSKAR din dikt. Det är ett superfint flyt och du lyckas fånga din egen mänsklighet så att det inte blir klyshigt utan bara vackert ärligt. Slutet är genialiskt: "Du förstör min trygga" och framåt. Det är så mycket längtan i alla dina ord att jag kan känna pirret i magen själv. ^^
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel