Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sålt liv

Jag sålde mitt liv till djävulen men fick inte betalt

sitter nu med ett liv som känns banalt

kan inte känna sorg inga tårar som rinner

kan inte känna kärlek inga känslor som brinner

bidar min tid och inväntar döden

väntar på den eviga elden den eviga göden

var gick det fel var det självförvållat

kunde jag andra bollar ha bollat

bidar min tid och inväntar min sista stund

fattar att min boll aldrig var rund




Fri vers av Berra Bäver
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 22:16



Bookmark and Share


  Cissmoll
Första biten gav mig känslan av nödrim här och var, men de två sista raderna är helt fantastiska.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver