Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken övervinner allt.

jag hatar hur han sa att du är universums mittpunkt
när han gav dig armbandet
och hur mycket jag såg att han älskar dig
när jag vet att det inte kommer funka
ni kommer inte funka
det har du ju sagt

jag hatar hur sorgsen du såg ut
när han gav dig armbandet
och hur mycket jag såg att du älskar honom
när jag vet att det kunde funkat
men ni kommer inte funka
det har du ju sagt

jag hatar att kärleken övervinner allt var inristat
i armbandet han gav dig
kärleken övervinner inte allt
det vet vi ju

kärleken övervinner inte allt
inte ens en jävla propp
jävlajävlajävla propp.




Fri vers av tillfällighet
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
klaffande samt bra
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet