Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längre fram!

Kanske kan man förutse vad som sker härnäst?

Valen som är bäst, sitt gå eller stanna

Plussa på, ta bort dela av

Vissnar men blomstrar endok åter

Längre fram på vägen

Här är jag igen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-11 01:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Tiden visar vad som händer
och kanske vad som är bäst
vackert och berörande skrivet
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin