Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridom



Förtrolla mina ögon, kära häxa
få dem svarta, och ej mer blå

Förtvina mina läppar, kära blomsterska
tills inga ord eller missförstånd
kan växa däruti

Skulle herrn´kunna vara så god att få mina begär
att förminskas, o ej växa nåt mer

Gode syerska skulle du kunna vara så god
att försämra mina organ, få dem att andas mindre
och mina stenar att växa mera

Sy dem samman allihop
mina ögon-mina läppar-mina begär
och alla dessa rasande fasande flämtande organ

Ett lapptäcke av rött och dött ska det bli
gör detta, och ge mig fjädrar
sedan släpp mig fri




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 04:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*