Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga leva utan



Andas in
minns..
att andas ut
utan att...
hjärtat sprängs

Öppna ögonen
Slut dem
Tillåt dem...
att öppna sig igen

Känn hur hjärtat pumpar
pumpar in
pumpar ut
Minns
att andas in
Minns
att andas ut
utan att...
själen spricker

Älska in
Älska ut
Vänd ditt ansikte
mot himlen
orädd för branden
minnena skapar

Våga minnas
hur världen såg ut
Spring sakta
och stanna fort
Våga andas in
minns att..'andas ut

Orädd för att..
luften ska få sitt slut
Känn händerna
på dina tunna axlar
hur de lyfter dig
utan att trycka ner dig

Minns...
hur man andas
utan att..
hjärtat spröngs




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*