Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten är också en välsignelse...

Det finns dem som oroar sig för mina val
att leva ensam vore för dem en sorts
lidande kval

Men jag njuter och får vara den jag är
dricker mitt starka kaffe varje morgon
och läser en stund
Njuter av varje morgon som är en gåva
i min ljusa minneslund
Jag vet ju att det till himmelen det bär

När jag fann den levande stigen
så fann jag den efterlängtade
tillfredsställelsen,
mitt hjärta fylldes efter år av trängtande

Aldrig mer jag söker av det som finnes här på jorden,
söker istället efter skatter som finns i dem ljuva orden

Önskar att fler ska finna dem,och vet att det finns
dem som också längtar,
jag ber för dig nu och jag väntar.....






Fri vers av marie-helene
Läst 453 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-11 11:00



Bookmark and Share


  Jonas Hellström
En fin bekännelse om glädje-källan som gör livet annorlunda.
2012-02-09

  Vici
Starkt, ömt och
mycket fint!
2011-12-28

  Ronny Berk
rubriken söker mitt intresse- finner en läsvärd text, väl värd att begrunda
2011-12-17

  mare VIP
Tack för att du delar med dig, känner samma...fint skrivet..
2011-12-14

  TT
...en text fylld av inre styrka...fin...
2011-12-13

  marie-helene
"jag tror ingen människa är en ö
det är naturligt
för människan
att vilja bli älskad
och att älska"
Mitt svar:
Visst behöver människan bli älskad,men
kärleken behöver inte alltid vara från en relation.
Jag känner Jesu kärlek och älskar Honom.

"ensamhet i all ära
men har man ngn
att dela livet med
så blir det mkt rikare"
Mitt svar:
Jag märker när jag valt ensamheten så blir mitt hjärta rikare på kärlek till andra som verkligen behöver kärlek och uppmuntran om jag valde tvåsamheten så skulle jag inte lägga märke till dem... Tack för dina funderingar...
2011-12-13

  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene