Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sällskapsspel för den övergivne

 

 

 

utanför väntade stormen på
att få vässa sitt pilgrimsöga

sektens förtvivlan var den hampa
som band dem samman

varuhuset julskyltade med Solitär
sällskapsspelet för den övergivne

bankomatkortet passade exakt
in i Guds brevinkast

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-12-11 13:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skrivet
2011-12-12

  Svartsilver
väldigt bra!
2011-12-12

  stenen/ Yv Ericsson
så jävla klockrent! spar absolut! faan du är bra Cath.
2011-12-12

  ulf olsson
melankolins innersta rum. där meningslösheten får mening. bra.
2011-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Rastafari?

Julen har inget med Gud att göra.
Hoppas det är det du vill ha sagt.
2011-12-11

  Nanna X
ödsligt...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP