Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett sätt att säga förlåt

fem olika destinationer
utan mål

ett behov av att vara ensam
men en rädsla som hindrar mig

smeker din kind
som ett sätt att säga förlåt

förlåt för att du blev mitt offer
mitt byte

dags att ta avstånd
låta dig få undra
och inte ge dig några svar




Fri vers av AliciaK
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 19:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lejoninnan har talat.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK