Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsbevingad

i hjärtat tvingad till tystnad..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 933 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-12-11 21:22



Bookmark and Share


  Georg Möller
Inbegrip rubriken i strofen och lägg till en versrad med t ex "hörs tysta vingslag" (en liten fjärilslarv viskade i mitt öra) och du får en Haiku med en hyperkatalex på andra versraden och en rätt behaglig avrundning med en spondé... ,-)
2012-01-26

  Georg Möller
snyggt
2012-01-25

  S.A.I. Steve Lando
fladdra fritt!
2011-12-14

    Max Poisé
Den fann sin plats. Riktigt tilltalande...Absolut!
2011-12-13

  Peter Stjerngrim VIP
Ingen ska någonsin få beskära din frihet!
Det är i din frihet som du är som allra vackrast
på alla plan ...

Den som får din kärlek och som du av din fria vilja
väljer att dela ditt liv med - Han är universums lyckligaste man!
2011-12-11

    lory
starkt, bravo
2011-12-11

    ej medlem längre
Kort, koncis och starkt!

Ingen skall tvingas till tystnad...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP