Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Du knullade mig rakt in i själen, sedan var det tack och adjö!

Du knullade mig rakt in i själen, sedan var det tack och adjö.
Du knullade mig rakt in i själen, och där sådde du ett frö.

För en sekund tappade jag kontrollen, jag låg med blottad barm.
Du duperade med talets gåva, och din gudomliga charm.

Du penetrerade dig in i mitt sinne, bröt upp låset till min inre dörr.
Jag önskar att jag hållit känslorna inne, jag borde ha lärt mig sen förr.

Där berusade du mitt hela väsen. Jag hamnade i extas, i trans.
Jag var upp över molnen förälskad, trollbunden och utan chans.

Du knullade mig rakt in i själen, men tröttnade och tog hastigt farväl.
Sedan det är jag för kall för att älska, jag är rädd att hjärtat ska frysa ihjäl.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 02:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiskt men ändå varmt o trevligt, må hjärtat ha öppnats, för att sedan egentligen aldrig tillslutas igen - bli älskad av många fler, begränsa dig ej

ta emot värme
ta emot kärlek
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP