Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mulan

domherrens röda buk när denne framfusigt äter snö
bakherrens röda nos när lämmeltåget börjar mot stadens horhus
femton tennhästar mobiliserar ivrigt och åtta fem två
hakar fast en lugier och en muff utanpå
fuskar med pengar ej i kort och stjäl bara sådant hon kan använda (där. då.)

en mula bräker på piska då
vad är grejen du blir vad du äter eller så

och historiens lie viner på
svisch svisch säger döden i ett försök att skämta där och då




Fri vers av objekt3
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 03:22



Bookmark and Share


  zallander
he he

kalas!

framfusigt ;)
2013-01-13

  Joakim P Udd
rimmen funkar, jag gilalr dom och betar glatt och förvirrat och klentroget. sen vill jag inte säga mer om denna! tjolahopp?
2011-12-12

  Nanna X
roligt hur du börjar rimma efterhand!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3