Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:25. Look At Your Self And Bara Smile Åt Skiten



Jag vill inte riktigt samsas om dig nu - du dysterkvist vän ifrån Helvetet. Helvetet med versal din födelsedag till ära. Som så många gånger förr. Sanna mina ord. Sanna dina ord. Vart tog du vägen när du var liten? Försvann du in i tapeten? Var det en sån blomma du blev? Det var väl duktigt ändå? Själv kunde jag inte gömma mig någonstans i verkligheten. Jag fick gå in i låtsasheten. Ta fem djupa steg inåt och gå vilse i min egen kropp. Glömmas bort. Visst är det otroligt ändå! Att överleva genom att utplånas!




Fri vers av ulf olsson
Läst 1919 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 09:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det är otroligt ! och ändå möjligt. Fruktansvärt obehagligt sätt att ta sig fram på. Eller ligga still. Bra klockslag ! De stämmer hela tiden med iakttagelserna. För att nu säga nåt ointelligent om dina bra texter !
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson