Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om oförmågan att förhålla mig till andras sårbarhet och storhet och om behovet av att alltid så högst upp på snöberget; att förbli herreman på täppan...


sköra isar 2

Iskallt krossas din sårbarhet under mina stålskodda kängor
Min oförmågas orkan river upp sårskorpan på dina kinder

Du bär i blottade händer ditt bultande hjärtas längtan
efter tröst och gemenskap

Min hybris blir din död
mitt ego skär blodspår i snön
iskristallerna blänker
som tårarna jag vägrade torka

Hur länge ska mitt högmod rasa
krossa, förstöra och trasa
krasa sönder
sköra isar




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 12:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en rubrik som talar om skörhet i skarp kontrast till de känslor diktarjaget för till text; sårbarhet och högmod i i marknadens verkstad.
2012-01-04

  Julio VIP
Tänk om man fick höra det, ett erkännande...tänk


tack för din text
2011-12-16

  erkki
Den här var vinterdagsmörk! Destruktiva tvångstankars förbannelse? Otäckt stark!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus