Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckan

Livet är kort
Jag är lång

Motorcykeln välte
Motorcykeln tog min längd

Livet är kort

Jag är kort


RR




Fri vers av red rain
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-12-13 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

red rain
red rain