Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Faller

Fritt fall
i hallen

Kostymen stramar
cowboybootsen sparkar

Somnar suddigt

Vaknar suddigt, i den nya, vakna dagen

Kavajen skrynklig

Plånboken! Vart?

Försöker resa mig

Ligger fast

Fast igen...



RR




Fri vers av red rain
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 13:39



Bookmark and Share


  cilax VIP
tycker om din beskrivning av plakatfyllan. Kom att tänka på att i England associeras AA till automobile association, nästan ingen tänker på AA när AA uttalas
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

red rain
red rain