Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

branding


glaskulan i bröstkorgen färgas röd

av blodångorna från miniatyrlandskapets fältslag


poetiska ideal strider mot nykläckta tvångstankar


hjärtan sugs upp av ett digitalt svalg utan ekon


en episk besvärjelse som drar in över psyket

förvandlar intet till en veritabel guldgruva


själar söker sig själva i speglar

går vilse i tristessen


















Fri vers av D S
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-12-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S