Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspirerad av © anakreons dagslimerick




Kräldjur & lussekatter - limerick

 

En ormtjuserska från Syrakusa
sin omgivning brukar förtjusa
Vid Lucia hon tar
alla ormar hon har
och lussar sen runt som Medusa




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-13 16:10



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
den var fyndig!
2011-12-13

  © anakreon VIP
Jag bad henne komma till mig, också, men hon bara slingrar sig...
Calle
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP