Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen värld

Frusen värld
där kylan ute
är mindre
än kylan inne

Frusen värld
där mitt
bara är för mig
och inte kan delas
med dig

Frusen värld
där tårar stelnat
utmed barns tomma ögon

Frusen värld
där ryggen vänds
den som ligger

Frusen värld
där enda glädjen
att fylla redan överfulla hem
men inte med kärlek

Frusen värld
på väg att gå under
ändå skyggar vi blinda
det rör ju inte mig

Frusen värld
en så frostigt iskall värld
jag vill inte ha denna fastfrusna värld

Frusen värld
behöver dig och mig
där du kunde vara jag
och jag kunde vara du
vem du än är i denna frusna värld

En dag
En tid
En värld
Ett liv

Mitt och ditt liv
kan tillsammans
tina denna så

Frusna värld




Övriga genrer av sangel
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-13 16:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och formulerat- upprepningarna funderar och förstärker budskapet !
2011-12-31

  Maria T
Grattis
Vi behöver alla hjälpas åt
att tina denna frusna värld
2011-12-14

  Bibbi VIP
Grattis till placering och applåd!
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel