Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte ens låtsas vara stark längre, eftersom svagheten yttrar sig.


Svag

ibland orkar jag inte vara stark
och låter sjukdomarna och skadorna slå ner mig
är trött på läkare, nålar och artiga léenden nu

självklart berättar jag inte någonting om det
till någon

men ja, ibland orkar jag inte vara stark




Fri vers av AliciaK
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 19:00



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Jag menar Larz.
2011-12-13

  Anoo Niskanen VIP
Instämmer i det Lars skriver.
2011-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Ingen orkar alltid vara stark.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK