Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resa dit bara enkelbiljetter finns att få

 

Jag ska resa

dit bara enkelbiljetter finns att få

Returen måste betalas

på annat sätt

än jag just nu

kan förmå

 

En kryssning

eller en regnbågsfärd

till en annan stad

till en annan värld

där jag återfinner

det jag lämnat

där jag hinner

det jag aldrig hunnit

 

Det går fler tåg

fler skepp och flyg

om du missar ett

men kommer du väl fram

känner du suset av det som

blev kvar




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 22:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilken twist ;)
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström