Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga möta människor med andra sexuella läggningar än dig själv

Sex är ett ord som förknippas med mycket,
älska likaså.

Varför är det tabu att prata om sex?
Varför är det så att många skäms?

Det är en fråga inte bara jag ställer mig.

Sex är ett behov vi alla har oavsett vi
erkänner det eller inte, eftersom det
föder så många goda känslor både för oss
själva och den vi tänder på.

Vänner emellan pratar ofta om detta så
tabu-ämnet, men då det kommer till vissa
saker kan det lätt misstolkas.


Att döma ut vissa människor och anse de
är konstiga, för de har annorlunda sexliv
än vi själva, är det samma, som vi stänger
in oss i vårt eget skal.

Fantiserar ingen om att prova nya saker?

Kan tycka att om det finns i fantasin, kan
det vara något man kanske vill, men inte vågar
utöva, pga att man inte känner till det.

Ju mer människor vi kommer i kontakt med, desto
öppnare blir vi för nya intryck även inom sexualiteten.
Det innebär inte att alla kommer tända på det, men
jag tror att ju mindre vi vet, desto farligare och
ju mer fördomar finns det.


Homosexualitet har alltid varit ett hett ämne, kanske
just för så många vet så lite om det.
Bi-sexuella är ännu mer omtalade, eftersom
då är det båda könen, som attraherar.

Det intressanta med att våga gå sin väg, tro på
att det man gör är rätt för just den, skapar
harmoni. Inom sex är just harmonin och erotiken
viktig, om det ska kunna fungera.

Ingen säger något om ett par är man och kvinna,
men avviker det, så blir det blickar.

Herre gud, vi lever på 2011-talet, är det inte dags
att frigöra oss och bli just de vi är?

Det enda som behöver komma är just insikt, för
med insikt och respekt, så kommer vi långt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-14 15:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en viktig text, väl värd att läsa och begrunda, ja !
2011-12-14

  Ninananonia VIP
Sant :)
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2