Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citrondoftande tvål


 

Med citrondoftande tvål
skrubbar jag mig ren
från dagens bekymmer
och senaste besvikelsen.

Länge låter jag vattnet
skölja över min hud
med hopp om att tankarna
ska hålla sig på avstånd.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 1333 gånger
Publicerad 2006-01-19 10:34



Bookmark and Share


  Zam
men citronen är sur...
2006-05-06

    Idun 1
Tycker mycket om dofter i texter.
Det förstärker känslan, synliggör
tankarna runt dikten.
2006-01-25

  Axelandra
skön!
2006-01-21

  Per Rydberg
En upplevelse- och igenkänningstext. Den strilar mjukt från början till slut, mot en botten av allvar!
2006-01-19

    ej medlem längre
En mycket igenkännande text,
och snyggt utformad.
2006-01-19

  Hans w-art Westlund VIP
yes. kanon.. och favorit!
2006-01-19

  Daniel_78 VIP
japp medhåller med nedan,
flytet i denna text är suverän.
mycket bra och målande också,
en situation som jag tror många
känner igen sig i
2006-01-19

  Rachel Roth
vatten är härligt renande....
man kan föreställa sig vattnet
också rena tankarna....inifrån

och citrondoften...fräscht
2006-01-19

    anna.g
oerhört bra flyt och ett språk som talar direkt till mig. dessutom om en känsla som jag upplever precis sådär som du beskriver den. träffande! målande!
2006-01-19

  noname_realmind
Hur renande kan inte vattnet över huden vara!
Hjälper att hålla tankarna på distans...
Vackert skrivet med klart fokus och fin rytm.
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H