Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars Siv.

 

 

 

Stackars Siv

 

Att tjacka överdos

 

Är ingen defensiv

 

 

 

Mot det där livets hårda

 

Så kallade verklighet

 

Som man ska vårda

 

 

 

Men du kom bort

 

Från livet

 

Ville ha det kort

 

 

 

Där dog Sivan 

 

Redan glömd

 

På livsskivan

 




Fri vers av Kape
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape